Nieuwe branding Pireco! ‘Trust Nature’

2023, Staat in het teken van ontwikkeling en professionalisering

Pireco is in 2004 opgericht door Wim van Garderen. Pireco is daarmee een pionier op de markt van biostimulanten. Jaren lang onderzoek en ontwikkeling van de middelen heeft geleid tot de productlijn die wij nu voeren. Met als doel het natuurlijk ecosysteem zo veel mogelijk te ontlasten en de balans in het ecosysteem terug te brengen.

De afgelopen paar jaar hebben we de markt van biostimulanten in een hoog tempo zien veranderen. In samenwerking met onze dealers positioneren wij onze producten in geïntegreerde teeltsystemen. De fase van pionieren is daarmee ook in een volgende fase belandt.

2023 staat voor Pireco in het teken voor verdere ontwikkeling en professionalisering van het bedrijf. De missie die wij daarbij hebben is om de teler een stap dichterbij te helpen om gezonde, veilige en duurzame voeding te produceren. Dit doen we door samen te werken met de natuur en de krachten van de natuur te benutten in onze producten. Wij bieden duurzame oplossingen in biologische én geïntegreerde teeltsystemen.

Om die missie te halen is het verantwoord samenwerken met de natuur een belangrijke schakel. Vanaf 2023 zijn wij daarom zichtbaar onder onze nieuwe branding Pireco ‘Trust Nature’. Een branding waarin samenwerking met natuur, dealers en telers centraal staat.

Met trots presenteren wij het nieuwe logo, de labels en website.Pireco-logo-2023

Geschreven door jouw adviseur

Job Simmes

Technisch adviseur akkerbouw & Marketing

j.simmes@pireco.nl

Deel dit item

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden over nieuwe producten en de ervaringen van anderen. We zullen je niet wekelijks een mail sturen maar juist eens in de zoveel tijd.

Welke producten passen bij jou in het teeltsysteem?

Samen met jouw teeltadviseur denken we daar graag over mee.

Job Simmes

Specialist op het gebied van akkerbouw. Ook marketing en communicatie is hem niet vreemd. Samen met zijn klanten met de poten in de klei, dan is Job tevreden.