Paul Bunnik gestart als Salesmanager

Welkom Paul!

Per 1 juli is Paul Bunnik gestart als Salesmanager bij Pireco.

Even kort voorstellen…

Mijn naam is Paul Bunnik en kom uit Hoevelaken, opgegroeid in de kassen tussen de komkommers en de paprika’s. Gehuwd met Anja, en trotse vader van twee kinderen. De afgelopen jaren heb ik bij een fabrikant in de gewasbescherming gewerkt als key accountmanager. Veel onze klanten zullen mij in die hoedanigheid dan ook kennen. De ontwikkelingen in de land- en tuinbouw gaan steeds sneller en harder. De politiek, maar ook de consument verwacht en verlangt van ons een steeds verdergaande verduurzaming in teeltwijzen. Mijn uitdaging is om samen met mijn nieuwe collega’s hierin bij te kunnen dragen door het leveren van producten die passen in de geïntegreerde teeltsystemen waarmee voor iedereen een gezonde boterham is te verdienen.

Onderstaand mijn contactgegevens,

Telefoonnummer: 06 432 592 09
E-mail: p.bunnik@pireco.nl

Geschreven door jouw adviseur

pireco-icoon_groen-2023

Paul Bunnik

Sales manager

p.bunnik@pireco.nl

Besproken producten

Deel dit item

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden over nieuwe producten en de ervaringen van anderen. We zullen je niet wekelijks een mail sturen maar juist eens in de zoveel tijd.

Welke producten passen bij jou in het teeltsysteem?

Samen met jouw teeltadviseur denken we daar graag over mee.

Job Simmes

Job Simmes

Specialist op het gebied van akkerbouw. Ook marketing en communicatie is hem niet vreemd. Samen met zijn klanten met de poten in de klei, dan is Job tevreden.