Vier redenen om naar de Biokennisweek te komen

Interview met Bionext over Biobeurs 2023, opening 18 januari.

Heb jij je tickets al binnen voor de Biokennisweek? Pireco is één van de bekendere bedrijven die je treft op 18 en 19 januari in De Brabanthallen. Adviseur akkerbouw Job Simmes vertelt waarom Pireco graag deelneemt aan de Biobeurs. En wie hij hoopt te treffen op de beursvloer!

Jullie bedrijf ontwikkelde een serie producten op basis van kruidenextracten die breed inzetbaar zijn binnen o.a. de biologische – én reguliere – akkerbouw, tuinbouw en fruitteelt. Wat motiveert Pireco om aan de Biobeurs deel te nemen?

“Wij staan graag op de Biobeurs om korte lijntjes te onderhouden met biologische telers, daarnaast is het een heel mooi evenement om relaties te onderhouden met ons dealernetwerk en branchegenoten.  We hebben eerder deelgenomen aan de beurs en zijn graag weer van de partij.”

Welke bezoekers hoop je vooral te treffen?

“De Biobeurs wordt goed bezocht door akkerbouwers en tuinders. Voor Pireco is dat een belangrijke doelgroep, die via ons eigen netwerk soms lastiger te bereiken is. Zo blijven we nauw in contact met de eindgebruikers van onze producten. We staan op de Biobeurs als merknaam en aanspreekpunt: afhankelijk van het soort teler belichten we de mogelijkheden met onze producten.”

Elkaar live ontmoeten of vooral online?

“Na twee jaar corona is het heel fijn om weer fysiek met de sector in contact te staan!

Wanneer is de Biobeurs voor jou geslaagd?

“We willen graag onze bestaande relaties uitbouwen én veel nieuwe ontmoeten. Meer dan 20 jaar geleden is Pireco gaan pionieren met de ontwikkeling en vermarkting van biostimulanten in de biologische sector. In de gangbare teelten was toen nog beperkt vraag naar de toepassing van biostimulanten. Iets dat de laatste jaren sterk aan het veranderen is. De kloof tussen biologische en gangbare sector wordt steeds kleiner. De agrarische sector zal alleen maar verduurzamen, dus daar zit zeker een goede toekomst in.”

Wil jij ook je netwerk uitbreiden in de biologische sector? Kennismaken met inspirerende branchegenoten? En elkaar eindelijk weer live ontmoeten op de beursvloer? Kom naar de Biokennisweek.

Geschreven door jouw adviseur

Job Simmes

Technisch adviseur akkerbouw & Marketing

j.simmes@pireco.nl

Deel dit item

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden over nieuwe producten en de ervaringen van anderen. We zullen je niet wekelijks een mail sturen maar juist eens in de zoveel tijd.

Welke producten passen bij jou in het teeltsysteem?

Samen met jouw teeltadviseur denken we daar graag over mee.

Job Simmes

Specialist op het gebied van akkerbouw. Ook marketing en communicatie is hem niet vreemd. Samen met zijn klanten met de poten in de klei, dan is Job tevreden.